Новини

Континетальний кубок з хокею 2023
Події 30 / Жовт / 2023
Континетальний кубок з хокею 2023
АКТУАЛЬНІ ПОСИЛАННЯ ДЛЯ ЗАСТОСУНКУ
Події 23 / Черв / 2023
АКТУАЛЬНІ ПОСИЛАННЯ ДЛЯ ЗАСТОСУНКУ "COOPER AND HUNTER FOR INSTALLERS"
Бренд Cooper&Hunter провів щорічну дилерську конференцію на узбережжі моря
Події 13 / Жовт / 2021
Бренд Cooper&Hunter провів щорічну дилерську конференцію на узбережжі моря Цьогоріч, в Туреччині, на території готельно-рекреаційного комплексу GLORIA Hotels&Resorts, з ексклюзивною можливістю пограти на найбільшому, на території Туреччини, полі для гольфу, була проведена конференція на тему: «Лідерський потенціал глобального кліматичного бренду Cooper&Hunter: енергоефективні технології і висококласний сервіс».
Cooper&Hunter забезпечив «Футбольну академію «Мункач» професійною VRF-системою кондиціонування.
Події 29 / Верес / 2021
Cooper&Hunter забезпечив «Футбольну академію «Мункач» професійною VRF-системою кондиціонування. Найбільш важливі проекти для сучасної України – це проекти, які підтримують молодь, забезпечують усі умови для розвитку спортивного майбутнього нашої країни та здоров’я нації. Одним з таких, без перебільшення, знакових проектів - стало створення Футбольної академії Мункач на Закарпатті. Академія вирішує завдання виховання майбутнього футбольного покоління держави. Це комплексне рішення – з навчанням для спортсменів, підготовкою, харчуванням, кількома сучасними стадіонами. Саме тут вже провели Фінали України U-14 та U-16.
Гарна  новина від наших польських партнерів!
Події 05 / Квіт / 2021
Гарна новина від наших польських партнерів! У Варшаві відкрився фірмовий шоу-рум, з тренінг класом, де у наявності присутній повний асортимент продукції Cooper&Hunter. Шоу-рум сфокусований на польських клієнтах та інсталяторах, але тренінги проходять для усіх європейських ділерів, з різних країн. А ми з вами можемо відвідати його прямо зараз, за допомогою 3D туру.
Події 01 / Квіт / 2021
"Cooper&Hunter for installers" - Наш додаток для інженерів і монтажників кліматичного обладнання Cooper&Hunter Стань першим! Прийміть участь в тестуванні нашого додатку! Ваші ідеї можуть бути корисними для нас. Шукайте на APP Store та Google Play, під назвою "Cooper&Hunter for installers"
УВАГА, розіграш! Даруемо ОЧИЩУВАЧ повітря серії  АНДИ
Події 01 / Груд / 2020
УВАГА, розіграш! Даруемо ОЧИЩУВАЧ повітря серії АНДИ Умови: лайкни нашу сторінку у Facebook, поділися постом (має бути відкритий для всіх) та відміть у коментах друга, з яким будеш зустрічати Новий Рік! Переможця буде визначено за допомогою www.random.org, 14 грудня.
Вiдомий міжнародний кліматичний бренд Cooper&Hunter став Офіційним Партнером легенди українського хокею - команди «Сокiл Київ»
Події 09 / Листоп / 2020
Вiдомий міжнародний кліматичний бренд Cooper&Hunter став Офіційним Партнером легенди українського хокею - команди «Сокiл Київ» Найіменитіший хокейний клуб України, єдиний бронзовий призер чемпіонату СРСР (1985 р.) в історії українського хокею, відновив свою роботу, влітку цього року, під керівництвом колишнього вихованця «Сокола», нападника Олега Шафаренка та успішно зіграв перші поєдинки.