Теплові насоси Cooper&Hunter офіційно внесені до списку BAFA в Німеччині!

Федеральне відомство з економічних питань та експортного контролю (BAFA) вже багато років сприяє переходу Німеччини на чисту енергетику. До його завдань входить сприяння енергоефективності та подальшому розширенню використання відновлюваних джерел енергії, тим самим роблячи свій внесок у захист клімату.

Це означає визнання відповідності чинним стандартам енергоефективності та можливість отримання фінансової компенсації від держави.
Економічно та екологічно збалансоване і безпечне енергопостачання має першочергове значення для кожної економіки. Для досягнення цієї мети, а також для досягнення національних і міжнародних цілей і досягнення головної мети - кліматичної нейтральності у 2045 році - основним пріоритетом федерального уряду є прискорення підвищення енергоефективності та впровадження відновлюваних джерел енергії.

Для досягнення цих цілей федеральний уряд виступив з такими ініціативами, як «Невідкладна програма дій у сфері клімату» та «Національний план дій з енергоефективності (НПДЕ)». Вони включають широкий спектр політичних заходів, таких як програми фінансування та регулювання для підвищення енергоефективності та сприяння впровадженню відновлюваних джерел енергії. BAFA підтримує Міністерство у розробці багатьох з цих заходів та керує їх реалізацією.
Цей момент в першу чергу актуальний для користувачів наших агрегатів в Німеччині, але на європейському ринку в цілому це ще одне досягнення Cooper&Hunter і плюс до репутації технологічного глобального кліматичного бренду!


https://www.bafa.de/EN/Home/home_node.html