Повернутися до новин

ТЕПЛОВИЙ НАСОС EVIPOWER INVERTER

Розмаїття асортименту теплових насосів C&H дозволяє задовольняти будь-які потреби опалення, гарячого водопостачання та охолодження влітку.

Діапазон потужностей теплового насосу EVIPOWER PREMIUM становить від 8 кВт і до 23кВт на опалення/гаряче водопостачання та від 6 кВт до 11 кВт на охолодження. Це дозволяє покривати широкий спектр різноманітних задач, як для промислових будівель, так і для житлового сектору.

Завдяки україномовному меню керування насосом здійснюється невимушено і просто, а можливості дистанційного управління, такі як 4G Management Monitoring Network та Wi-Fi функція,  дозволяють керувати тепловим насосом віддалено.

Корпус теплового насосу вироблений корпус  з надлегкого і довговічного пластику ABS, а система заправлена екологічним фреоном R32. Цей холодоагент є набагато безпечнішим і екологічним за попередні типи фреонів, разом з тим, ефективність фреону відповідає усім останнім світовим стандартам.

Сучасний компресор Panasonic™ з технологією EVI, гарантує надійну роботу на опалення та гаряче постачання приміщень за зовнішньої температури до -25°С на вулиці.

Застосування останніх та новітніх технологій і комплектуючих, робить тепловий насос EVIPOWER INVERTER одним з найекономічніших на світовому ринку, що в свою чергу підтверджується класом енергоефективності  A+++.

Більш детальна інформація про теплові насоси  EVIPOWER PREMIUM за посиланням у розділі «Продукція»: