Промайнули три яскравих дні всеукраїнського форуму монтажників галузі HVAC – INSTALLFEST 2024.

Традиційно, на виставці брала участь компанія COOPER&HUNTER. Наш стенд приваблював увагу усіх охочих: від  досвідчених професіоналів галузі до молодих, але жагих до знань новачків. Якраз для останньої категорії, спеціалістами COOPER&HUNTER були проведені ознайомчі семінари на яких можна було отримати теоретичну базу, яка надалі, надасть необхідний багаж знань для практичного застосування у галузі HVAC.


Постійною експозицією на стенді COOPER&HUNTER були новітні енергоефективні теплові помпи, серед яких були останні новинки виробництва – тепловий насос ECOPOWER на екологічному фреоні R290. Завдяки застосуванню фреону R290, ECOPOWER досягає найвищого рівня енергоефективності на сьогоднішній день, це в свою чергу, дає змогу використовувати ECOPOWER в усіх країнах Євросоюзу. 


Окрему увагу привертала новітня система VRF: CHV SOLAR MINI, яка поєднує у собі технологію керування змінного фреону із джерелом енергії від сонця (фотовольтаїчна станція).


Протягом трьох днів ми радо вітали на нашому стенді нових знайомих і багаторічних партнерів, охоче обмінювались нашим досвідом та знаннями.

COOPER&HUNTER щиро вдячний усім хто завітав на наш стенд на INSTALL FEST 2024 та чекає на вас на наступних виставках!


Інші новини