Повернутися до новин

ДИСІПАТОР CH-DIS23V1: ЗАПОРУКА ВАШОГО КОМФОРТУ

Конденса́ція (від лат. condensare — згущувати) — процес переходу газу або насиченої пари в рідину, чи тверде тіло, внаслідок охолодження або стиснення.

Процес охолодження повітря супроводжується із природнім утворенням конденсату. Системи кондиціювання, чи-то звичайні спліт-системи, чи мультизональні системи, оснащені системами відведення конденсату. Конденсат накопичується на піддоні, а потім стікає по дренажній трубці. Організація відведення конденсату - це базова стандартна послуга при інсталяції кондиціонерів.

Але, щодалі трапляється із конденсатом? Зазвичай, вода стікає з трубки на вулицю. Під час літнього сезону можна спостерігати, як власники кондиціонерів підставляють або пляшки, в які зливається конденсат, або організовують власноруч відведення конденсату e дощові дренажні ґратки.

А чи є просте і ефективне рішення уникати накопичення конденсату, який стікає по стінам будинків, крапає на перехожих і, звичайно, все це супроводжується дратівливим стуком по сусідніх балконах? Майже кожен стикався з проблемою, коли сусіди скаржились на те, як ваш кондиціонер крапає на їхній балкон, тим самим, створює дискомфорт оточуючим. 

COOPER&HUNTER пропонує елегантне рішення проблеми відведення конденсату! Дисіпатор CH-DIS23V1 від COOPER&HUNTER – це пристрій, який накопичує воду від конденсату кондиціонера і випаровує її методом електролізу. Дисіпатор працює наступним чином: він збирає конденсат, що утворився в кондиціонері, і випаровує його в навколишнє середовище. А електрика споживається з урахуванням того, скільки конденсату надійшло у випарник.

Це швидкий, екологічний, тихий і комфортний пристрій, який легко під’єднується до будь-якого кондиціонера. Невеличкий пристрій легко встановлюється поруч з зовнішнім блоком кондиціонера і не потребує особливого догляду.

Обслуговувати дисіпатор CH-DIS23V1 — легко! Достатньо періодично мити його під час стандартного сервісного обслуговування кондиціонера, яке виконують авторизовані спеціалісти.

Пристрій під'єднується до 220В, він абсолютно бесшумний і протягом усього літнього сезону буде забезпечувати Вам комфорт і спокій. Дисіпатор CH-DIS23V1 пожежобезпечний та стійкий до сонячних променів. Підходить до всіх типів спліт-систем за умови дотримання норми споживання 2,8 л/год. Має надлегкий корпус і компактні розміри, просто монтується до стіни біля зовнішнього блоку кондиціонеру.

Дисіпатор від COOPER&HUNTER — це Ваш надійний помічник для організації комфорту мікроклімату!