Повернутися до новин

Cooper&Hunter забезпечив «Футбольну академію «Мункач» професійною VRF-системою кондиціонування.

Найбільш важливі проекти для сучасної України – це проекти, які підтримують молодь, забезпечують усі умови для розвитку спортивного майбутнього нашої країни та здоров’я нації. Одним з таких, без перебільшення, знакових проектів - стало створення Футбольної академії Мункач на Закарпатті.  Академія вирішує завдання виховання майбутнього футбольного покоління держави. Це комплексне рішення – з навчанням для спортсменів, підготовкою, харчуванням, кількома сучасними стадіонами. Саме тут вже провели Фінали України U-14 та U-16.

У той самий час, це й розвиток туристичного напрямку Закарпаття, бо відтепер, сюди приїздить багато шанувальників для підтримки футболістів і улюблених команд. Наші партнери, «Ліка Комфорт», поділилися кейсом успішного встановлення професійної VRF-системи кондиціонування «Cooper&Hunter», з касетними внутрішніми блоками, для створення ідеального клімату у комплексі. А саме, було встановлено три  VRF-системи п'ятого покоління серії CHV5, номінальною холодопродуктивністю по 40 кВт, 33,5кВт та 16 кВт. Загальна кількість внутрішніх блоків касетного типу — 18 шт. 

Тепер, С&H забезпечує спортсменам комфортні умови перебування, протягом усіх сезонів у житлово-спортивному корпусі, де знаходяться житлові кімнати, у фітнес та реабілітаційному центрі, навчальних кімнатах та інших службових приміщеннях.

Більше 20 років, Сooper&Hunter пропонує повну лінійку кліматичного обладнання дистриб'юторам, в більш ніж 50-ти країнах світу. Кількість продуктів, вироблених під торговою маркою C&H (Сooper&Hunter), вимірюється в мільйонах одиниць.