Повернутися до новин

Cooper&Hunter провів екологічну акцію у Києві, у рамках екопрограми «We save the planet».

Акція проведена за активної участі волонтерів «Центру альтернативного озеленення Києва».

У рамках анонсованого раніше проекту соціальної відповідальності «We save the planet», компанія Cooper&Hunter провела акцію з озеленення території ВДНГ у м. Києві.

Привернути увагу громадськості до проблеми глобального потепління компанія вирішила за допомогою екологічної акції із висадки ялин, яка стала стартом довгострокової стратегічної місії «We save the planet». На території ВДНГ, висаджені двометрові саджанці європейських ялин, які будуть дарувати радість чистого повітря відвідувачам виставкового центру.

За словами комерційного директора Європейського офісу Cooper&Hunter, Сергія Козика: «Глобальне потепління - це однозначно існуючий факт. Вчені постійно вивчають динаміку середньорічної температури на нашій планеті. Потепління помітно не тільки за зміною температурних показань приземного повітря, про нього свідчить і зростання рівня світового океану, який фіксується на декількох незалежних лініях спостереження. Одним з потенційно небезпечних факторів може бути холодоагент, який використовується у кліматичному обладнанні.

Тому, сьогодні, ми спрямовуємо свої зусилля на мінімізацію небезпеки для навколишнього середовища і захист озонового шару, використовуючи інноваційний фреон, під назвою R32, у доступних широкому прошарку споживачів моделях кондиціонерів. Раніше, топові виробники використовували його лише в преміум-сегменті, що ускладнювало придбання, через високу вартість обладнання. А також, підтримуємо ініціативи з озеленення територій, що сприяє зниженню рівня забрудненості повітря».


Чим R32 безпечніше колишніх холодоагентів? Перше, про що ми згадаємо - це зниження потенціалу глобального потепління більш ніж на 65%, у порівнянні із попереднім поколінням фреону - R410. Сумарна енергоефективність підвищена на 5%, що дозволяє заощадити ще більше на витратах електроенергії.

Також, при використанні кондиціонеру або теплового насосу, користувач значно скорочує споживання електроенергії, а це означає зниження забруднення повітря та економію ресурсу електростанцій. Завдяки інверторним технологіям, енергоефективність яких досягає значення А +++, економія становить до 40% ресурсу».

Починаючи з грудня 2019 року, кожен клієнт може зробити внесок в озеленення українських міст і підтримку екологічних програм. Компанія Cooper&Hunter планує направляти 1% з продажу кожної одиниці кліматичного обладнання у фонд програми «We save the planet», кошти будуть направлятися на закупівлю та висаджування дерев, екологічні акції, підтримку спорту і здорового способу життя.

We save the planet

«We save the planet» - це проект соціальної відповідальності компанії Cooper&Hunter, який включає п'ять основних пунктів:

  1. Перехід на виробництво кліматичного обладнання на еко-фреоні R32.
  2. Використання технологій з високою енергоефективністю.
  3. Озеленення міст, відновлення екодовкілля.
  4. Підтримка спорту та здорового способу життя.
  5. Діяльність, яка формує екологічну культуру населення.