Повернутися до новин

ЗАВОД VINO-COOPER&HUNTER: НОВІ ВИРОБНИЧІ МОЖЛИВОСТІ БУЛИ ПРЕДСТАВЛЕНІ КЛЮЧОВИМ ПАРТНЕРАМ З УКРАЇНИ

У першій половині жовтня, 2019 року, група провідних компаній - професіоналів кліматичного ринку України, відвідали виробничі лінії заводу у місті Компей, недалеко від Гонг-Конгу.

Відвідуванню передувала конференція дилерів, у готелі курортного китайського острова Хайнань, який славиться цілющими властивостями повітря та його чистотою. Обговорювалися актуальні питання розвитку кліматичного ринку і ключові підстави успішного партнерського бізнесу, разом з Cooper&Hunter. Один з днів був присвячений туристичній поїздці у, п'яте за величиною, місто Китаю - Женьшень.

Ключовою подією стало відвідування нового заводу, де здійснюється виробницьтво двох моделей Cooper&Hunter, побутових спліт-систем Nordic і преміальних моделей Nordic Premium.

Фахівці змогли оцінити сучасну, інноваційну, дворівневу лінію збірки, продуктивність якої - близько мільйона кондиціонерів на рік. Відмінною особливістю збірки є роботизация ряду процедур. Кожен кондиціонер проходить повне апаратне функціональне тестування, перед тим, як буде упакований і відправлений споживачеві. Використання сучасного обладнання - 100% гарантія якості збірки.

Істотна складова стрімкого розвитку нових енергоефективних інверторних кондиціонерів Cooper&Hunter - наявність власного відділу інноваційних розробок. У штаті R&D центру - понад 50 профільних інженерів, зі стажем роботи понад 10 років, п'ять лабораторій для тестування рівня шуму, температурних і атмосферних екстремальних впливів (наприклад, плати управління піддаються нагріванню до 120 °С і охолодження до -30 °С), електричної сумісності, стійкості до некоректних умов експлуатації.

C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
+7

У режимі реального часу, на прохання гостей Центру Перспективних Розробок, співробітники лабораторії змінювали температурні умови роботи зовнішнього блоку, внутрішнього блоку, змінювали швидкість вентиляторів, міняли рівень нагріву або охолодження, для того, щоб промоделювати ситуації, з якими стикаються монтажники на практиці. При цьому, була можливість спостерігати, як змінюються робочі параметри обладнання, як проявляють себе інверторні алгоритми управління. До речі, кондиціонери комплектуються компресорами Panasonic і Mitsubishi Electric.

Власні розробки драйверів управління компресорами, є важливим ресурсом заводу. Ці багаторічні напрацювання застосовують такі авторитетні бренди як Daikin і Panasonic, про що дізналися дилери з розгорнутою презентації, організованої у шоу-румі. Було детально повідомлено про перспективні розробки заводу, нові моделі  та стратегії розвитку.

У рамках програми візиту, відбулася зустріч заводських інженерів з інженерами і менеджерами європейського представництва Cooper&Hunter. Потрібно відзначити, що такі робочі групи проводяться мінімум два рази на рік. Були викладені і обговорені пропозиції щодо поліпшення обладнання, відбувся детальний діалог, по завершенню якого заводські інженери відзвітували про впровадження інновацій, за підсумками попередньої зустрічі.

У відвідувачів була можливість вивчити новинки, які вони вважали найбільш цікавими для себе. При цьому розгорталися гарячі дискусії і обмін думками серед колег і партнерів.