Повернутися до новин

У тренінг-центрі Cooper&Hunter у Відні, відбувся черговий практикум для провідних інженерів європейських дилерів.

На семінарі були представлені новинки сезону 2020.

07.11.2019, у тренінг-центрі Cooper&Hunter у Відні, відбувся черговий практикум для провідних інженерів європейських дилерів, з декількох країн, таких як: Албанія, Данія, Угорщина, Сербія, Хорватія.

Більшість з присутніх мають досвід розрахунку, монтажу, пуско-налагоджування ВРФ систем, теплових насосів повітря-повітря та повітря-вода C&H, тому, більшу частину часу, група працювала над поглибленням своїх уявлень про можливості та особливості різних типів обладнання.

Інженери вивчили та закріпили на практиці різні способи коригування параметрів, можливості сервісного меню контролерів і прихованих функцій обладнання. Вони ознайомилися з новим програмним забезпеченням, для розрахунку ВРФ систем, для віддаленого моніторингу та перевірки параметрів, створенням звітів про результати діагностики, створенням заявок на отримання запасних частин і способів оперативної комунікації з сервісними службами C&H.

C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
+5

Маса технічних питань була озвучена з боку учасників тренінгу. Ці питання є наслідком великої практики партнерів. Детально відповідали на питання інженерів представники департаменту промислового обладнання Cooper&Hunter Роман Крючковенко та Іванов Олексій - провідні експерти з більш, ніж 10-річним досвідом практичної роботи.