Повернутися до новин

Тепловий насос UNITHERM 3 ALL-IN-ONE

Еволюція систем опалення не стоїть на місці. З кожним роком запроваджуються все більш новітні і енергоефективні рішення для опалення і систем ГВП.

Не залишається осторонь асортимент теплових насосів COOPER&HUNTER. Славнозвісна серія теплових насосів UNITHERM вже змінила третє покоління. UNITHERM 3 вже давно зарекомендував себе як ефективне рішення для опалення і ГВП.


Серія UNITHERM 3 ALL-IN-ONE – це новітня модифікація теплового насосу UNITHERM 3, яка поєднує в собі готове рішення з внутрішнім блоком і баком непрямого нагріву ГВП, автоматикою керування і зовнішнім блоком теплового насосу.

Асортимент UNITHERM 3 ALL-IN-ONE поширюється з 4 кВт до 12 кВт на опалення та від 3,8 кВт до 11 кВт на охолодження.


Ця система уособлює собою готове рішення для забезпечення опалення, гарячого водопостачання та охолодження приміщень різного типу.

Тепловий насос UNITHERM 3 ALL-IN-ONE завдяки інтегрованій технології TwoStage Compressor  ефективно забезпечує опалення та ГВП навіть за температури –25°С на вулиці.


UNITHERM 3 ALL-IN-ONE заповнений найсучаснішим екологічним фреоном R32, який має  найнижчий коефіцієнт впливу на навколишнє середовище.

Вбудований модуль Wi-Fi та система BMS дозволяють керувати UNITHERM 3 ALL-IN-ONE із будь якої точки світу, а технологічне меню реалізовує різноманітні функції керування тепловим насосом.


UNITHERM 3 ALL-IN-ONE від COOPER&HUNTER – це новітнє сучасне рішення для опалення, гарячого водопостачання і охолодження!