Повернутися до новин

"Розумний" кондиціонер від Cooper&Hunter з технологією DOUBLE-SELF CLEAN

Будь-яка система працює надійно, як злагоджений механізм, за умови якісного обслуговування. Робота кондиціонера не виняток і напряму залежить від правильного, вчасного сервісу та обслуговування системи.

Давайте розглянемо, чому важливо підтримувати оптимальний рівень вологості на поверхні теплообмінника кондиціонера внутрішнього блоку.  І до яких наслідків може призвести надмірна вологість у кондиціонері. 

Під час охолодження повітря в приміщенні підвищується рівень вологості. Що, в свою чергу, призводить до накопичення вологи на поверхні теплообмінника внутрішнього блоку кондиціонера. Якщо вчасно не висушувати надлишкову вологість на поверхні теплообмінника, це може призвести до утворення плісняви або грибка на поверхні цього ж теплообмінника внутрішнього блоку. 

В подальшому, видалення плісняви та грибка на поверхні кондиціонера, потребуватиме додаткових затрат на сервісного обслуговування кондиціонера. При видаленні грибка і плісняви доводиться застосовувати різні спеціальні хімічні засоби, такі види сервісних робіт можуть бути виконані тільки спеціалістами у галузі сервісного обслуговування кондиціонерів. Це потребуватиме часу, додаткової зупинки роботи кондиціонера і, звісно ж, коштів.

Для профілактики утворення надлишкової вологості і запобігання утворення грибка і плісняви на поверхні кондиціонера, інженерами COOPER&HUNTER була розроблена технологія DOUBLE-SELF CLEAN. Ця технологія  запобігає утворенню підвищеної вологості у кондиціонері і мінімізує ризик утворення плісняви чи грибка на поверхні теплообмінника внутрішнього блоку.

Суть технології DOUBLE-SELF CLEAN, полягає у різкому охолодженні теплообмінника до стану замерзання, після чого теплообмінник нагрівається до температури +58 … +57 °С.

Це призводить до моментального висушування і знищення бактерій, які до створюють сприятливі умови для грибків і плісняви. Саме таким чином, вирішується проблема підвищеної вологості внутрішнього блоку, що в свою чергу є профілактикою утворення грибка або плісняви на поверхні кондиціонера.

Технологія DOUBLE-SELF CLEAN – заощаджує ваш час і кошти на сервісне обслуговування кондиціонерів.

Вибираючи кондиціонери від ТМ Cooper&Hunter серії яких вже оснащенні технологією DOUBLE-SELF CLEAN – це легкість в користуванні, насолода перебування в свіжому приміщенні та впевненість, що цей простір максимально комфортний і безпечний для перебування.