Повернутися до новин

Диверсифікація ресурсів енергії для систем опалення, кондиціонування і вентиляції

Проблема диверсифікації ресурсів енергії в Європі з кожним днем стає все більш актуальною і гарячою.
Очевидно, що використання відновлювальної енергетики стає основним джерелом енергії для сучасних систем опалення, кондиціонування та вентиляції. 

Давайте розглянемо, які кроки роблять європейські держави та інституції для створення енергонезалежності своїх країн.

Уряд Греції запроваджує програму компенсацію за заміну старих кондиціонерів, холодильників і систем охолодження на сучасні системи. 
Прогнозується, що завдяки впровадженню нових систем кондціонування та охолодження, Греція, заощадить 209 000 МВт/год і дозволить знизити рівень викидів СО2 на 126 000 тон в рік.
Оцінюється, що буде оновлено більше 380 000 кондиціонерів по всій Греції.

Разом з тим, уряд Австрії, впроваджує заборону на встановлення газових, вугільних та масляних систем опалення.
Заборона на встановлення газових систем опалення починає діяти з 2023 року. Раніше, згідно з програмо Renewable Heat Act(EWG), був затверджений термін відмови від газових систем опалення, як 2025 рік.
Але австрійський уряд прискорив впровадження програми на 2023 рік.
До 2040 року, згідно вище вказаної програми, всі застарілі системи опалення мають бути замінені на сучасні системи опалення і кондиціонування із відновлювальним джерелом енергії, - до яких зокрема відкосяться теплові насоси «Повітря-повітря», «Повітря-Вода». 

Усвідомлюючи необхідність енергонезалежності і енергоефективності систем опалення і кондиціонування,  Cooper&Hunter, розширює асортимент теплових насосів, і робить основну ставку на системи теплових насосів «Повітря-Повітря» і «Повітря-Вода».