Повернутися до новин

Cooper&Hunter отримала сертифікат провідного європейського органу з сертифікації в області HVAC-R - Eurovent Certita Certification

HVAC-R – EUROVENT CERTITA CERTIFICATION

З радістю готові поділитися новиною, що компанія Cooper&Hunter отримала сертифікат, на кліматичне обладнання, провідного європейського органу з сертифікації в області HVAC-R - Eurovent Certita Certification.

Для нас це важлива подія, бо компанія Eurovent Certita Certification, заснована у 1993 році, є визнаним лідером світового рівня в області незалежної сертифікації продукції сторонніх виробників для систем кондиціонування і вентиляції.

На основі добровільної схеми, стороння сертифікація відкрита для всіх виробників, а також для дистриб'юторів, які можуть подати заявку через систему.

Як сертифікаційний орган, акредитований Cofrac-Accreditation 5-5017, Eurovent Certita Certification відповідає вимогам стандартів EN ISO / CEI 17065: 2012.

Cofrac є учасником Багатосторонньої угоди про Європейську співпрацю у сфері акредитації (EN), визнаного на міжнародному рівні IAF (Міжнародний форум з акредитації). Отже, Eurovent Certita Certification акредитація визнана у всьому світі підписантами IAF. Метою всіх програм Eurovent Certified Performance (ECP) є заохочення чесної конкуренції та надання клієнтам вірної оцінки обладнання на ринку.

Дана мета досягається шляхом перевірки точності енергоефективності моделей, заявленої виробниками, шляхом тривалого тестування довільно вибраних зразків в незалежних лабораторіях.

Важливе завдання даного процесу - зробити кожну програму сертифікації досить ефективною і надійною, щоб ринок (наприклад, проектні організації, професійні компанії, інвестори, організації, які займаються питаннями енергетики) довіряли обладнанню сертифікованому ECP і пріоритетно віддавали перевагу такому обладнанню при прийнятті інвестиційних рішень.

Наявність сертифіката Eurovent гарантує, що обладнання, яке придбає покупець (що забезпечує охолодження і кондиціонування повітря), його технологічні і технічні характеристики відповідають міжнародним та європейським стандартам.

C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
+4