Повернутися до новин

Cooper&Hunter стає офіційним спонсором IIHF Чемпіонау Світу з хокею серед юніорів 2020!

Хокей міжнародного рівня знову на українській арені!

І знов Cooper&Hunter стає офіційним спонсором IIHF Чемпіонау Світу з хокею серед юніорів 2020!
Головне поле битви - Київський Палац Спорту. З 12 по 18 грудня 2019 року тут пройдуть поєдинки збірних найсильніших гравців України, Італії, Франції, Естонії, Угорщини та Польщі.

Cooper&Hunter, у 2017 році, заявив про підтримку хокею, як одну з головних стратегічних цілей своєї маркетингової кампанії . Штаб квартира C&H знаходитися у місті Майамі (штат Флорида, США). З 2017 року, по теперішній час, Cooper&Hunter є офіційним спонсором «Флорида Пантерс» (Florida Panthers) – професійного хокейного клубу НХЛ (Національної Хокейної Ліги, США)

У 2017 році, Cooper&Hunter - спонсор Чемпіонату Світу з хокею на льоду - група А, Дивізіон 1, який проходив на арені Палацу спорту у Києві, Україна. Чемпіонату Світу, що об'єднує всі країни навколо спорту та здорового образу життя. Швидкість й потужність, надійність і витривалість, крига та холод, гарячі емоції і тепла атмосфера - все це об’єднує кліматичне обладнання Cooper&Hunter з хокеєм на льоду емоційним наповненням.

Cooper&Hunter - це підтримка не тільки професійних спортсменів, а й аматорських, й дитячих команд. C&H допомагає створити цікавість до хокею та зробити кожен момент гри особливим.

Cooper&Hunter не міг пройти повз такого масштабного спортивного заходу, як 2020 IIHF Чемпіонат Світу з хокею серед юніорів! Cooper&Hunter, який є спонсором даної події, запрошує всіх українських глядачів на це захоплююче спортивне свято!

C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
C&H Image
+3