Повернутися до новин

Запрошуємо до нашого СЕРВІСНОГО ЦЕНТРУ та МАГАЗИНУ "КЛІМАТ-КОНТРОЛЬ+", відвідати які ви можете за адресою: Київ, вулиця Куренівська, 2Б.

Тепер, це не просто гарантійне та післягарантійне обслуговування кліматичної техніки, а цілий комплекс заходів із супроводження наших партнерів:
  • Call-центр, який здійснює прямі консультації, за запитом від користувача або монтажника, безпосередньо до фахівця Сooper&Hunter, не тільки для України, але й для Європи у реальному часі.
  • Тренінг-центр, де специалісти можуть пройти навчання з інсталяції обладнання, специфіки її використання і ознайомитися з новинками, які тільки виходять на ринок.
  • Шоу-рум. У виставковому залі представлені всі лінійки обладнання, розроблені для європейського ринку. Партнери можуть вибрати модель, найбільш цікаву їхнім клієнтам.
  • Техпідтримка С&H дозволяє вирішити абсолютно всі питання, пов'язані з обладнанням. Фахівці на місці можуть провести діагностику, на тестових стендах, виявити причину збою у обладнанні та оперативно її усунути.

Докладніше – у нашому відео: