Повернутися до новин

Пропонуємо вашій увазі огляди нових кондиціонерів сезону 2020.

Підписуйся на сторінку
Facebook  ⊳


Та став лайк на
Youtube ⊳

Торгова марка Cooper&Hunter - лідер на ринку кліматичного обладнання, який задає тренди і пропонує споживачам інноваційні й високотехнологічні продукти.

Підбираючи кондиціонери для будинку, офісу, ресторану або дачного будинку, ви завжди зможете знайти в асортименті побутових спліт-систем Cooper&Hunter саме ту, яка не лише має високу надійність й економічність, але також ідеально впишеться у інтер'єр і навіть стане його прекрасним доповненням.

Відеоогляди нових кондиціонерів сезону 2020



Опис по серіям

Зустрічайте нову серію AIR MASTER INVERTER. Високий клас енергоефективності А++. Wi-Fi модуль, можливість управління через Смартфон/Планшет (ОС: Android, iOS). Система очищення повітря - «CH SMART-ION Filter». 
Розширений температурний діапазон. Від - 15 С градусів при роботі на обігрів і охолодження.
Пропонуємо кондиціонери - теплові насоси серії NORDIC PREMIUM. Дані моделі здатні працювати на охолодження, за температури до +48°C,  і за температури зовнішнього повітря до - 28°C - на обігрів. Сезонний клас енергозбереження А+++. Два кольорові рішення корпусу внутрішнього блоку.
До вашої уваги - інверторний кондиціонер - побутовий тепловий насос серії ARCTIC INVERTER NG.
Модель виконана у сучасному європейському дизайні, у білому класичному корпусі. Клас энергозбереження А+++. Діапазон ефективної роботи на охолодження від -25°C до  +48°C.
Cooper&Hunter представляє лінійку сучасних теплових насосів серії DAYTONA, які поєднують в собі високу якість, величезний набір функцій і неповторний дизайн. Температурний діапазон роботи від -23 °C до + 24 °C на тепло, і від -15 °C до + 43 °C на холод. Високий клас енергоефективності А++.
Серія VITAL INVERTER - це сучасна модель побутового кондиціонера, створена інженерами Cooper&Hunter, згідно з останніми Європейськими тенденціями. Температурний діапазон  від -15 °С до + 43 °С. Енергоефективний фреон R32 - безпечний для довкілля. Високий коефіцієнт енергоефективності А++.
Представляємо вашій увазі флагманський кондиціонер від Соорег&Hunter серії SUPREME.
Supreme - це синонім високої якості, одна з найбільш технологічних моделей теплових насосів на Європейському ринку кліматичної техніки. Діапазон роботи від -30°С до +54°C.
Найвищий клас енергоефективності A+++.
Зустрічайте нову серію AIR MASTER INVERTER. Високий клас енергоефективності А++. Wi-Fi модуль, можливість управління через Смартфон/Планшет (ОС: Android, iOS). Система очищення повітря - «CH SMART-ION Filter». Розширений температурний діапазон. Від - 15 С градусів при роботі на обігрів і охолодження.
Пропонуємо кондиціонери - теплові насоси серії NORDIC PREMIUM. Дані моделі здатні працювати на охолодження, за температури до +48°C, і за температури зовнішнього повітря до - 28°C - на обігрів. Сезонний клас енергозбереження А+++. Два кольорові рішення корпусу внутрішнього блоку.
До вашої уваги - інверторний кондиціонер - побутовий тепловий насос серії ARCTIC INVERTER NG. Модель виконана у сучасному європейському дизайні, у білому класичному корпусі. Клас энергозбереження А+++. Діапазон ефективної роботи на охолодження від -25°C до +48°C.
Cooper&Hunter представляє лінійку сучасних теплових насосів серії DAYTONA, які поєднують в собі високу якість, величезний набір функцій і неповторний дизайн. Температурний діапазон роботи від -23 °C до + 24 °C на тепло, і від -15 °C до + 43 °C на холод. Високий клас енергоефективності А++.
Серія VITAL INVERTER - це сучасна модель побутового кондиціонера, створена інженерами Cooper&Hunter, згідно з останніми Європейськими тенденціями. Температурний діапазон від -15 °С до + 43 °С. Енергоефективний фреон R32 - безпечний для довкілля. Високий коефіцієнт енергоефективності А++.
Представляємо вашій увазі флагманський кондиціонер від Соорег&Hunter серії SUPREME. Supreme - це синонім високої якості, одна з найбільш технологічних моделей теплових насосів на Європейському ринку кліматичної техніки. Діапазон роботи від -30°С до +54°C. Найвищий клас енергоефективності A+++.
+6